(video) Martor ocular: Un pieton şi un conducător de trotinetă s-au lovit în trafic pe strada Ion Creangă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O cameră de bord a surprins parţial momentul unui accident cu implicarea unui pieton şi a unui conducător de trotinetă. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de ieri pe strada Ion Creangă şi imaginile le-am primit la adresa redacţiei.

Nu este clar până la capăt de unde a apărut bărbatul pe carosabil şi pe care bandă se deplasa exact utilizatorul de trotinetă, însă cert este că pietonul a decis să treacă neregulamentar strada şi s-a expus pericolelor într-un mod intenționat. Camera arată cum se lovesc bărbaţii şi ambii cad jos la pământ, în faţa unei maşini care se apropia.

Cel mai probabil cei doi şi-au văzut ulterior de drum. Poliţia Capitalei nu ne-a răspuns deocamdată dacă situaţia a fost înregistrată de instituție. Amintim că bicicletele şi trotinetele pot fi utilizate pe benzile dedicate transportului public.

VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise