(video) Viral! Momentul când un tânăr a căzut de la etajul 16 pe capota unui Volvo şi a inițial a supraviețuit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr care a căzut în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuit din cartierul Vîborg din Sankt Petersburg a ajuns pe capota unui Volvo XC90 înainte de contactul cu solul.

Deși cazul a avut loc în martie 2020, momentul surprins de o cameră de supraveghere a devenit din nou viral pe reţelele de socializare, fiind discutat şi în grupuri de posesori sau fani Volvo. Astfel am ajuns și noi să cunoaștem despre situație.

FOTO: fontanka.ru

Imaginile arată cum tânărul în vârstă de 22 de ani a căzut cu spatele în zona parbrizului şi a capotei, iar aceasta din urmă s-a deschis, fiind activă, atenuând într-o oarecare măsură impactul.

Uimitor, dar băiatul a rămas în viaţă după ce a căzut de la mare înălţime, însă din nefericire, din cauza mai multor traumatisme primite, medicii nu l-au putut salva la spital după mai multe ore de luptă pentru viaţa sa.

Dacă a fost o tentativă de suicid, a fost împins de cineva sau a fost un incident nefericit din neatenţie nu s-a anunţat public de către anchetatori.

ATENŢIE, IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/