(video/update) Noi imagini cu incidentul cu persoana târâtă pe capota unui SUV. Au ajuns până pe strada Ismail

(update 30.12.2019) În spaţiul virtual au apărut noi imagini cu persoana văzută acum câteva ore târâtă pe capota unui SUV. Acţiunile se desfăşoară deja pe bd. Ştefan cel Mare, intersecţie cu strada Ismail.

Bărbatul din imagini este văzut cum încearcă neputincios să oprească conducătorul auto care ar fi o şoferiţă, însă nu îi reuşeşte. Pentru ca să nu scape, tipul chiar a alergat până în intersecţie şi ulterior i-ar s-a urcat pe maşină, de această dată pe bara-i de protecţie posterioară.

Deşi sute de ochi au văzut ce se întâmplă, nimeni, dar absolut nimeni nu a intervenit pentru a încerca să rezolve situaţia. Cum s-a terminat conflictul până la urmă nu se cunoaşte deocamdată.

Nebuni????‍♂

Народ, что происходит? ????
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Anonim: Джип выехал с парковки и мужчина побежал за машиной. Догнав, пытался открыть водительскую дверь. Открыть дверь не получалось и он стал ударял кулаками по кузову. После, мужчина зацепился за машину, став на задний бампер и они поехали вниз по Измайловской

b-dul Ștefan cel Mare – 29.12.2019 /15:30/

Posted by StopHam Moldova on Sunday, December 29, 2019

“Приключения мужчины на капоте-2”

“Приключения мужчины на капоте-2”

Спасибо за видео Альфокару и Вадиму

Posted by chisinau.fail on Monday, December 30, 2019


(29.12.2019) Inexplicabil! O persoană a fost târâtă pe capota unui SUV în Chișinău

Situaţie ciudată în capitală. În parcarea de la intersecţia străzilor Bucureşti cu bd. Dacia a fost surprinsă o întâmplare care nu are o explicaţie deocamdată: un bărbat a fost târât pe capota unui SUV! O femeie, martor ocular, a afirmat că la volan s-ar fi aflat o şoferiţă!

Iniţial “cuplul” s-a plimbat aşa prin parcare, însă după aceasta conducătorul a ieşit în plin trafic cu omul pe capotă şi parbriz, el ţinându-se de ce se putea. Deocamdată nu se cunoaşte care este motivul celor întâmplate, însă se presupune că ar fi vorba despre un conflict între protagoniştii situaţiei.

Nu ne rămâne decât să sperăm că totul s-a terminat cu bine şi că bărbatul din imagini nu a avut de suferit prin a cădea pe carosabil, ori conducătorul auto nu a făcut un accident din cauza obstrucționării câmpului vizual.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-soferul-unui-mercedes-s-class-luat-pe-capota-un-politist-si-l-purtat-cu-viteza-doi-kilometri/

https://autoblog.md/video-chisinau-s-a-urcat-pe-capota-unui-mercedes-pentru-ca-sa-nu-mearga-pe-asfaltul-proaspat/

(video) No comment! Un şofer, vădit agresiv, se opreşte în faţa altuia şi îi urcă pe capotă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/