(foto/video) Accident lângă Tutun-CTC. O maşină avariată şi alta răsturnată au dus la crearea de ambuteiaje

Accident în intersecția de lângă combinatul Tutun-CTC din Chişinău. Impactul cu un microbuz de culoare albă a făcut ca o camionetă să se răstoarne. La faţa locului este deja poliţia, inclusiv pentru a direcţiona traficul care s-a îngreunat.

Potrivit informaţiilor oficiale, în accident au fost implicați un bărbat în vârstă de 61 de ani, conducător al camionetei răsturnate, dar şi un bărbat în vârstă de 52 de ani care se afla la volanul microbuzului Mercedes-Benz Sprinter. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele producerii accidentului încă se investighează. Cine va fi găsit vinovat pentru că nu a cedat trecerea se va alege cu 6 puncte de penalizare și o amendă în mărime de 1.500 de lei.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

GALERIE MEDIA:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/