(video) Viralul sezonului! “Moartea” îi pândește pe cei care traversează neregulamentar bulevardul Dacia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


În seara zilei de ieri, în preajma intersecției bd. Dacia cu Decebal şi Traian, a fost surprinsă “moartea”. Mai exact, o persoană s-a îmbrăcat în negru şi a luat o coasă în mână, după care a început să bântuie prin zonă, mişcându-se pe acostament.

Cel mai probabil, autorul ideii şi acestui mini/mono flashmob a dorit să atragă atenţia societății despre pericolul pe care îi paşte pe cei care traversează neregulamentar bulevardul Dacia şi nu numai, prin loc nepermis, în contextul ultimelor tragedii cu implicarea pietonilor. Chiar şi aşa, cei mai mulţi pur şi simplu l-au ignorat, trecând drumul aşa cum obișnuiau să o facă şi înainte.

Imaginile au devenit virale în spaţiul online în scurt timp după apariţia acestora.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/