(video) Volvo Cars arată noua generaţie a sistemului infotainment din viitoarele sale maşini

Volvo Car Group a fost primul producător auto care a introdus mașini cu un sistem de infotainment, propulsat de sistemul de operare Android Automotive, cu aplicaţiile Google Assistant, Google Maps și Google Play încorporate. Acum își continuă colaborarea strategică cu Google pentru a duce infotainmentul și conectivitatea la nivelul următor.

În cadrul evenimentului Tech Moment, unde a demonstrat şi conceptul Recharge, suedezii au dezvăluit primele detalii şi imagini despre noua generaţie a sistemului multimedia şi a sa interfaţă.

https://player.vimeo.com/video/568907012

Caracteristici cheie:

  • Următoarea generație a abordării Volvo Cars în ceea ce privește experiența utilizatorului face parte din VolvoCars.OS, o umbrelă a diferitelor sisteme de operare din Volvo-urile electrice, de pe mașină și din cloud. Aceasta începe cu sistemul de operare Android Automotive și o nouă abordare a afișajului în mașină.
  • Îmbinând ingineria și designul, Volvo Cars și Google construiesc împreună o experiență de utilizare pentru simplitate, pentru a optimiza siguranța. Designul experienței utilizatorului este construit pe o împărțire clară de informații pentru șofer, în funcție de nivelul de relevanță, în timp ce se află la volan.
  • Un ecran de înaltă rezoluție din spatele volanului îi va oferi şoferului cele mai relevante informații legate de conducere, cum ar fi viteza și nivelul bateriei. Iar un head-up display va contribui la afişarea şi păstrarea informaţiilor cheie chiar în faţa şoferului, fără a fi nevoia de a lua privirea de la drum.
  • Viitoarele mașini Volvo vor veni, de asemenea, cu un ecran tactil mare, centralizat (pe Concept Recharge măsoară 15 inci şi este vertical), care oferă conținut bogat, informații ușor de văzut și interacțiune receptivă. Principiul este că tot ceea de ce au nevoie clienții ar trebui să fie întotdeauna ușor accesibil, fie prin atingere, fie prin comandă vocală. Nicio nevoie imediată sau informații nu sunt îngropate adânc în meniuri, la multe clicuri distanță.
  • Dincolo de ecranele din interior, următoarea generație de mașini complet electrice Volvo vor veni cu o conexiune perfectă cu smartphone-ul. Noile modele vor folosi telefonul în calitate de cheie, iar aplicația Volvo Cars va conecta şi mai mult omul cu maşina. În aplicaţie vor fi incluse funcții precum găsirea staţiilor de încărcare, plata pentru încărcare, conectarea la dispozitivele casnice, controlul climatizării, preîncălzirea şi răcirea, etc.
  • Toate mașinile electrice Volvo vor primi periodic actualizări de software și noi funcționalități prin tehnologia over-the-air (OTA), asigurându-se astfel că vor deveni mai bune în timp şi îşi vor păstra prospeţimea. Trecerea companiei către dezvoltarea de software in-house va crește viteza de dezvoltare și de implementare a actualizărilor regulate.
https://www.youtube.com/watch?v=KA9T9tnsjM4
https://player.vimeo.com/video/568900553
https://player.vimeo.com/video/568899475
https://player.vimeo.com/video/568906822
https://player.vimeo.com/video/568918118

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/