(video) WE ARE M – BMW M începe să-şi sărbătorească cei 50 de ani de istorie

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

La 24 mai, când va avea loc cea de-a 50-a aniversare de la înființarea BMW M GmbH, festivitățile vor fi deja în plină desfăşurare. Evenimentele pentru aniversare încep de astăzi, 24 februarie, cu un proiect inedit: un film care prezintă diferite automobile BMW M şi comunitatea din spatele acestor modele.

Este o punere în scenă impresionantă cu multe faţete BMW M construită asemeni unei întâlniri de mobilizare a unei echipe sportive înainte de marele meci – Huddle Speech.

Filmul despre această reuniune foarte sportivă construiește cu multă energie şi pasiune o imagine despre ce înseamnă comunitatea internaţională BMW M. Oricât de diferite ar fi automobilele şi oamenii lor – toţi iubesc emoţiile pe care le declanşează fiecare BMW M.

Oricât de entuziasmaţi şi entuziaşti sunt, merg pe drumul lor. Ceea ce îi uneşte este pasiunea pentru acel sentiment special pe care fiecare conducător al unui BMW M îl trăieşte. Toţi simt: WE ARE M (NOI SUNTEM M)!

„Suntem mândri de începutul grozav al anului nostru aniversar, la 24 februarie. Filmul Huddle Speech este în tradiţia filmelor extraordinare pentru BMW M, dar este şi diferit: ne anunţă transformarea. Privim în viitor, dar continuăm să creăm un sentiment de casă care defineşte marea bază de fani BMW M. Vrem să sărbătorim cu toţi fanii, cu comunitatea noastră internațională, aşa că avem surprize pregătite pentru toate canalele de comunicare, pe tot parcursul anului. Aşteptăm cu nerăbdare.”

Timo Resch, director BMW M GmbH pentru clienţi, brand şi vânzări

Sloganul creat special pentru anul aniversar arată una din ideile principale ale campaniei: BMW M are nenumărate faţete, apare mereu diferit şi nou, dar rămâme uşor de recunoscut. De la M1 Procar şi i4 M50 până la XM Concept: BMW M este definit printr-o gamă largă de faţete. Ceea ce îi uneşte pe pasionaţi şi proprietari, în ciuda tuturor diferenţelor, este această caracteristică principală pe care se concentrează şi campania: a fi BMW M înseamnă întotdeauna diferit, unic şi mereu împingând limitele.

Campania 50 de ani este împărţită în patru capitole, fiecare dintre acestea fiind activat pe o perioadă de un trimestru. În timp ce acest prim capitol – Huddle Speech – anunţă tema de bază a primei jumătăţi de secol a BMW M, al doilea va fi în principal despre istoria de 50 de ani a BMW M în motorsport. Al treilea capitol se va referi la electrificare, în timp ce al patrulea se va concentra pe stilul de viaţă unic.

Se mai anunţă că pe parcursul anului curent, BMW M GmbH va prezenta o serie de automobile noi spectaculoase. În plus, marca va fi prezentă la numeroase evenimente internaţionale majore. Iar emblema aniversară BMW Motorsport, dezvăluită recent, este doar una dintre multele surprize pentru comunitatea globală BMW M.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata