(video) Ziua-n amiaza mare în Edineţ. Un şofer a fost prins circulând beat criţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după-amiaza zilei de ieri, inspectorii de patrulare fiind implicați la asigurarea securității circulației rutiere, pe strada Independenței din orașul Edineț, au observat un automobil de marcă Renault, care se deplasa haotic și cu viteză.

La semnalul inspectorilor de a opri autoturismul, șoferul a ignorat intenționat somația, îndreptându-se spre un traseu național. Agenții de patrulare, văzând situația creată și pentru a evita pericolul pentru restul participanților la trafic, l-au blocat.

La volan se afla un bărbat de 45 de ani. În timpul discuției inspectorii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool de la el, solicitând să fie supus testului Drager. Rezultatul a confirmat bănuiala – 1.34 mg/l alcool în aerul expirat!

Automobilul a fost dus la parcarea specială, iar conducătorul auto a rămas fără permis de conducere, fiind documentat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Subsecvent, conform legii penale acesta riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Cmentariile sunt închise