Videoclipul zilei: Accidentul comis de Charles Leclerc, care nu va fi investigat de Formula 1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sunt străzile sale de baștină și chiar conduce pe ele în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Iar cursa a câștigat-o pentru prima dată în acest sezon, devenind primul pilot monegasc din ultimii 93 de ani care a reușit asta după Louis Chiron.

Însă condițiile de condus și cele de trafic diferă absolut de cele de pe circuite și iată că erori se pot întâmpla și la ”case mari”. În una din curbele care este parte a circuitului stradal, fiind la volanul unui Ferrari Purosangue, Charles Leclerc a lovit un alt automobil în spate.

În una din curbele care este parte a circuitului stradal, conducând un Ferrari Purosangue, Charles Leclerc a lovit un alt automobil.

După câteva clipe de impas, deplasarea s-a reluat și nu vedem ce a urmat. Deși nu se exclude că o clarificare a celor întâmplate s-a făcut în altă parte pentru a nu bloca traficul.

Urmăriți și voi momentul viral și bizar, căci TikTok-ul văzut de peste 700.000 de oameni a fost șterse/ascuns de autor chiar înainte de a fi publicat acest articol!

S-a făcut oare la solicitarea unui reprezentant al starului de F1, din cauza combinării coloanei sonore cu o conversație radio a lui Leclerc din timpul unei curse?🙂

FOTO: tiktok.com/@cameroncamasi

Vezi și: (foto) Fratele șefului Ferrari are o mașină mai deosebită în trafic

Apropo, Charles Leclerc se plimbă acasă și cu un personal, negru satinat Ferrari Daytona SP3. Atunci când apare pe străzi, atrage imediat atenția publicului. L-a surprins și prietenul nostru Burca Alexandr, care își duce activ canalul-vlog All Cars.

Vezi și: (video) Ferrari Purosangue și Lamborghini Aventador se etalează pe străzile din Chișinău

Cmentariile sunt închise