Videoclipul zilei: Una din metodele prin care în India se testează calitatea asamblării maşinilor noi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Indianul Arun Panwar, urmărit de aproape două milioane de utilizatori de YouTube, este unul dintre puținii vloggeri care obţin automobile şi le testează în termeni de anduranţă pe o perioadă mai lungă de timp decât o zi sau săptămână.

Iar de curând i-a venit ideea să bage un nou-nouţ Mahindra Scorpio-N sub o cascadă. Ce a urmat vedeţi singuri.

Înainte de startul experimentului Arun Panwar a ţinut să verifice dacă trapa este bine închisă. În ciuda acestui fapt, apa a început imediat să se infiltreze în interiorul vehiculului de teren şi acolo nu au ajuns doar câteva picături.

Părăsind “duşul” rece, Panwar a verificat din nou trapa și aceasta s-a dovedit a fi într-adevăr închisă. O versiune a ceea ce s-a întâmplat este că vloggerul ar fi obținut unul dintre primele exemplare de producţie, care avea sigiliile de etanșare fixate incorect.

Mahindra a introdus vara trecută noua generație Scorpio-N, iar SUV-ul s-a dovedit a fi extrem de popular. În mai puțin de un minut de la deschiderea comenzilor online, compania a adunat 25.000 de cereri, iar după jumătate de oră au fost 100.000! Ulterior site-ul a căzut din cauza fluxului mare de oameni.

SUV-ul pe cadru poate fi dotat cu un benzinar sau unul din două motoare diesel, tracţiune integrală opţională cu demultiplicator şi până la şapte locuri. Preţul de start al modelului este echivalentul a puţin peste 16.000 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/