(video) După aproape patru ani de construcţie, cele două poduri de pe şoseaua Balcani ar putea fi gata până în 2022

Deși urmau să fie date în exploatare încă acum trei ani, lucrările de construcție la cele două poduri de pe traseul Chișinău-Dubăsari-Poltava bat pasul pe loc. La aproape patru ani de la demararea construcției, acestea încă nu au fost finalizate, iar un nou termen preliminar de finisare a lucrărilor este de până la Revelion, notează TV8.

Proiectul de renovare și amenajare a șoselei Chișinău-Dubăsari-Poltava, care face parte din centura capitalei, a fost inițiat încă acum patru ani. Acesta include patru etape, prima fiind construcția a două poduri paralele peste calea ferată și râul Bîc.

Costul lucrărilor pentru aceste două pasaje se ridică la 47 de milioane de lei. Odată finalizate, circulația transportului ar urma să fie redirecționată pe podurile noi, iar cele vechi să fie și ele reabilitate. Acest lucru ar permite degajarea traficului în zonă, întrucât strada ar urma să fie lărgită.

Proiectul de reconstrucție a drumului Chișinău-Dubăsari-Poltava mai prevede lărgirea șoselei astfel încât să aibă patru benzi de circulație, dar și construcția câtorva noduri rutiere importante.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/