Viral şi amuzant. Filmuleţul care a fost comparat cu traficul din nodul rutier de lângă Tutun CTC

Cea mai întortocheată, complicată şi periculoasă “mega-intersecţie” din Chişinău, în care un simplu accident poate duce la ambuteiaje infernale, are nevoie de careva îmbunătăţiri pentru ca participanţii la trafic să se simtă mai în siguranţă.

Până când se va întâmpla acest lucru, şoferii sunt nevoiţi să se descurce cum pot şi cu cea mai mare atenţie.

De cele mai multe ori circulaţia în zonă se defăşoară bară la bară, iar unii conducători îşi bruschează maşinile pentru a înainta cât mai rapid, pentru a ajunge la destinaţie, fără ca să le peste de cei din jur. Acţiunile lor au fost comparate cu mai mulţi şoferi de camioane care au luptat pentru a trece primii într-un depozit din sudul Kazahstanului, pentru a-şi încărca maşinile cu tone de cărbune.

Filmuleţul viral pe internet a fost postat în grupul public Oraşul fără microbuze şi a fost comparat cu ceea ce se întâmplă zilnic în nodul rutier din str. Ismail – Calea Moșilor – Calea Basarabiei, din preajma Combinatului de Tutun. Zeci de internauţi au rămas amuzaţi şi au menţionat că aşa şi este.

Anterior, în 2017, în nişte planuri ale Primăriei Chişinău s-a menţionat despre reconstrucţia nodului rutier în cauză pentru a fluidiza traficul. Ar trebui să se întâmple până în 2020, dar încă nu s-a decis nimic oficial.

Vezi şi: Pro sau contra? 35 de acţiuni şi soluţii care ar duce la fluidizarea traficului şi dispariţia ambuteiajelor din Chişinău

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/