Vizită neobişnuită la Toyota Centru Chișinău “Continent”: un cuplu cu o casă pe roţi bazată pe Hilux

În weekendul trecut la Toyota Centru Chișinău “Continent” au ajuns nişte oaspeţi mai neobişnuiţi. Dealerul auto a povestit că a fost vizitat de un cuplu care călătorește prin Europa şi foloseşte pentru asta un pickup Toyota Hilux, unul transformat într-o casă pe roţi.

“Am avut ocazia să vedem cum doi tineri, Dan și Anna din Elveția, au făcut dintr-un automobil Toyota Hilux, botezat Collin, o casă mobilă, care dispune de toate cele necesare pentru trai decent: un pat, un duș, un aragaz și chiar un frigider!”

https://www.facebook.com/ToyotaMoldova/posts/4313583415373266?cft[0]=AZXuToiUv-Kh–4_9I306Rg_yeJOU7X51yVAeP41JAZoyxFoNtbFs0rR_9AwAMnqEGCkD13ijW0HGKSN3sjjEQ7w1aNr3hQUYILptZWRUlyPrjmLVi2q0LIqWIxsN6oU7PLI42u3BiZUQN-kp2MavxkG&tn=%2CO%2CP-R

Dan și Anna și-au dorit foarte mult să viziteze Moldova și pentru aceasta au parcurs peste 20 de țări! Au trecut pe la reprezentanța Toyota de la Chişinău pentru schimbarea uleiului și verificarea automobilului.

Fiind întrebați de ce au ales anume Hilux pentru călătoriile lor îndelungate, răspunsul a fost simplu: “Pentru că suntem încrezuți în automobilul nostru. Este fiabil și cu siguranță vom ajunge cu el la destinația planificată”.

Tinerii au mai spus că un criteriu important în alegerea maşinii pentru călătorie a fost construcția sa de tip cadru, care oferă mobilitate în cele mai izolate locuri, navigând pe orice tip de teren, învingând orice tip de obstacol.

La finalul discuției, ca amintire de la Toyota Centru Chișinău “Continent”, a fost lăsată o urare într-un jurnal de bord, în care Dan si Anna colectează urări de la oameni din întreaga lume!

Apropo, puteţi vedea pe pagina lor de Instagram cum şi din ce au realizat casa, dar şi pe unde au mai fost cu maşina înainte de a ajunge în Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/