Volkswagen nu mai este “Das Auto”. Anunţul companiei

Compania Volkswagen a decis să renunţe treptat la sloganul său publicitar “Das Auto” (Automobil), care l-a folosit începând cu anul 2007. În viitor, în clipurile video şi în alte tipuri de reclame, logoul va fi însoţit doar de denumirea mărcii, scrie Reuters.

5e7e47c646f2ce1f4e355e636adb10176fff62f6

Jurnaliştii au atras atenţia la o nouă reclamă a VW, numită StarClass şi dedicată Campionatului European de fotbal din 2016, celebrul slogan lipseşte. Informaţia despre decizia de a renunţa la sintagmă a fost confirmată şi de serviciul de presă al mărcii germane.

Şeful diviziei de vehicule pentru pasageri a Volkswagen, Herbert Diess, a declarat acest slogan nu mai corespunde imaginii actuale a companiei, care a avut de suferit în urma scandalului Dieselgate.

fullscreen-1lxe

Amintim că aşa-numitul scandal al emisiilor a luat amploare la mijlocul lunii septembrie, atunci când Agenţia Americană pentru Protecţia Mediului (EPA) a învinuit VW în falsificarea datelor despre nivelul emisiilor motoarelor sale diesel. Astfel, VW riscă să încaseze o amendă de 18 miliarde dolari, iar peste 11 milioane de maşini se vor întoarce la service.

 

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/