Volvo XC60 a câștigat premiul „Mașina Anului” în Marea Britanie

După ce o lună în urmă Volvo XC60 a fost desemnat drept cel mai bun crossover de talie medie în cadrul concursului UK Car of the Year Awards 2018, în aceiași competiție modelul scandinav a primit titlul automobilul anului.

Masina Anului in Marea Britanie 2018 Volvo XC60 1

Premiul „Mașina Anului în Marea Britanie” este acordat celor mai bune mașini noi de pe piața Regatului Unit, care sunt alese de un juriu format din 27 de jurnaliști auto ai ţării.

„Volvo XC60 merită cu siguranță acest premiu – mai ales acum, într-o perioadă în care crossoverele devin tot mai populare. Este interesant faptul că în anul 2016 Volvo a ocupat locul doi cu modelul XC90, însă în acest an a reușit să cucerească prima poziție cu o mașină la fel de impresionantă”, a declarat John Challen, Director General al UK Car of the Year Awards 2018.

Vezi şi: (video) Test Drive: Volvo XC60 – Premieră

Printre toate automobilele din acest segment, noul Volvo XC60 este remarcat pentru practicabilitatea și calitatea construcției sale, acestea fiind unele dintre cele mai importante calităţi.

Jon Wakefield – Directorul General al Volvo Car UK, a ținut de asemenea să-și expună părerea: „victoria în două nominalizări – „Mașina anului” și „Cel mai bun crossover de talie medie”, reprezintă o realizare strălucită pentru Volvo Cars. Designul elegant scandinav, implementarea unor noi tehnologii și echiparea luxoasă sunt cheia succesului, care ne este oferită de prima generație a modelului XC60″.

Vezi şi: (foto) Paradox! Automobilul anului în Japonia nu este unul de producţie autohtonă

Masina Anului in Marea Britanie 2018 Volvo XC60 2

Amintim că noul Volvo XC60 este construit pe noua platformă modulară SPA şi poate fi dotat cu un sistem hibrid de propulsie care produce în total 407 cai putere. Astfel, acesta poate accelera până la 100 de km/h în 5.3 secunde.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/