Primul anunţ de vânzare a unui Bugatti Divo! Pentru maşină se cer puţin peste 142.000.000 de lei

Un dealer auto din Munchen, Germania, a postat un anunţ de vânzare a unui exemplar Bugatti Divo, un supercar exclusiv care va fi făcut pe baza lui Chiron în doar 40 de exemplare.

După cum am menţionat, maşinile încă nu există construite în afară de exemplarul de prezentare şi respectiv, vânzătorul nu propune un vehicul “viu”, ci o poziţie în lista de aşteptare.

Potrivit informaţiilor, pentru această poziţie de aşteptare şi respectiv pentru automobil se cer nu mai puţin de 6.990.000 de euro sau după cursul actual de schimb aproximativ 142.363.932 de lei moldovenești. În acest mod, investiţia făcută de acest dealer îi va aduce un venit de aproape trei milioane de euro, asta deoarece preţul unitar anunţat pentru noul Divo era de cinci milioane de euro.

În anunţ se mai menţionează că maşina va fi gata cel mai probabil cu două zile înainte de Revelion, 28 decembrie 2019. Culoarea caroseriei este una neagră, iar în habitaclu există tapiţerie cu Alcantara şi alte materiale preţioase.

Noul Bugatti Divo este puţin mai lung, dar mai îngust decât acelaşi Chiron, şi este pus în mişcare de motorul iconic W16 de 8.0 litri făcut acasă. Inclusiv datorită celor patru turbo compresoare şi a unui sistem de turbo compresie în două etape (cu apă şi aer), inima-i produce 1.500 de CP  care o putere de 1.500 CP la 6.700 rpm şi un cuplu maxim de 1.600 Nm, disponibil tot de la 2.000 de rpm! Cutia de viteze este un DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj, iar tracţiunea una integrală permanentă.

Cifrele de consum anunţate sunt discrete: în regim urban 35.2 litri la 100 km parcurşi, extra urban – 15.2 litri şi mixt – 22.5 litri. Este şi unul dintre cele mai poluante vehicule: emisii de CO2 în regim combinat – 516 g/km! (clasa de eficienţă G).

Aerodinamica modelului a fost foarte bine reglată, iar setările suspensiei și șasiului au fost modificate. Ca rezultat, Divo este cu 35 de kilograme mai ușor și produce o forță de apăsare mai mare cu 90 de kilograme decât standardul Chiron. Acceleraţia laterală a lui Divo a fost amplificată până la o forţă de 1.6 g.

Acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în condiţii ideale în 2.4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 380 km/h şi nu mai poate fi mărită cu o cheie specială cum este la Chiron.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/