(video) Viitorul WRX STI? Subaru a arătat noul VIZIV Performance STI Concept

Subaru a venit la Tokyo Auto Salon, o expoziţie locală de maşini modificate şi tunate care se desfăşoară în aceste zile, cu o nouă versiune a conceptului VIZIV Performance. Maşina nu numai că a adoptat denumirea STI, ci şi noi elemente aerodinamice pe caroserie.

Noutatea reprezintă o versiune sport şi mai agresivă a conceptului VIZIV Performance care a debutat în toamna anului trecut. VIZIV Performance STI diferă de acesta printr-un kit mai dezvoltat al caroseriei, cu elemente de carbon și accente de culoare roşie.

Vezi şi: (video) Nebunie curată. Un Subaru WRX STI a fost condus brutal pe o pistă de bobsleigh

Iese în evidenţă un splitter din carbon cu o bară de protecţie modificată, praguri laterale noi, un difuzor cu forme complexe şi un spoiler uriaş. Pe capotă există o gură de aerisire făcută din fibră de carbon, bosajele au o formă neobişnuită, iar oglinzile retrovizoare sunt înlocuite de nişte camere video.

Să fie acesta viitorul WRX STI şi să aibă sub capotă minim 400 de CP deocamdată nu se cunoaşte, iar alte informații Subaru nu a dezvăluit. Anterior, nipoii au menționat că prin aceste concepte doresc să-și arate viziunea “în domeniul creării unor mașini care să ofere clienților plăcere și liniște”.

Vezi şi: (video) Subaru WRX STI Type RA NBR Special este cea mai rapidă mașină cu patru uși de pe Nurburgring

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/