Atenție, escrocherie! Nu vă lăsaţi înşelaţi de un concurs în care s-ar da cadou o maşină Dacia

Articol de: DAAC Hermes

Atenţie! Compania DAAC Hermes avertizează cetățenii Republicii Moldova că pe reţeaua de socializare Facebook, de către persoane necunoscute, a fost creată o pagină falsă sub denumirea Dacia Moldova, pe care s-ar organiza un concurs care are drept premiu o mașină de model Dacia Duster.

Pagina în cauză nu aparţine distribuitorului oficial Dacia în Moldova, iar pretinsul concurs nu este organizat de către dealerul auto de la Chişinău!

Conform informaţiilor disponibile, după ce utilizatorii trec toate etapele de participare la concurs, li se trimite un mesaj în care li se cere să se înregistreze pe un anumit website. Aceasta este o condiție obligatorie pentru a putea primi pretinsul cadou, însă pentru asta se cer lăsate date personale privind cardul bancar.

La momentul de faţă se poate afirma că pagina în cauză şi concursul organizat pe aceasta au fost şterse sau cel puţin dezactivate, însă unele persoane continuă să primească mesaje prin care sunt îndemnate să participe la concurs.

DAAC Hermes a publicat un mesaj pe pagina sa oficială, avertizând clienții despre faptul că acest concurs este unul fals, iar cei care au creat pagina falsă, folosindu-se de numele Dacia Moldova, au drept scop final de a obţine mijloace financiare prin înşelătorie, motiv pentru care se îndeamnă la prudenţă!

DAAC Hermes urmează să depună o plângere la poliție pentru a opri orice încercare de escrocherie prin utilizarea imaginii companiei.

P.

Cmentariile sunt închise