Aceştia pe bune nu şi-au dat seama unde au ajuns! Cum au fost sancționați microbiștii care au intrat ilegal în ţara noastră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Veniţi din România în ţara noastră pentru a urmări meciul de fotbal Moldova-Scoţia, pe cale ilegală, microbiştii reţinuţi în această seară pentru a da câteva explicaţii polițiștilor de frontieră au declarat în timpul audierilor că nu şi-au dat seama unde se află exact!

Abia la sediul IGPF, ceilalţi înafară de şoferul român, au aflat că sunt deja pe teritoriul Moldovei!

Oricum, cele șapte persoane s-au ales cu amenzi contravenționale pentru încălcarea regimului punctelor de trecere a frontierei în baza Articolul 332, aliniat 2 din Codul Contravențional – Trecerea frontierei de stat prin punctele de trecere a frontierei de stat fără paşaport sau fără autorizaţie din partea autorităţilor respective. Amenda maximă pentru persoanele fizice constituie doar 1.500 de lei.

Oaspeții au refuzat suportul consular deoarece au recunoscut că au încălcat legislația Republicii Moldova, lucru pentru care își asumă responsabilitatea.

Apropo, există confirmarea că la sediul IGPF au avut posibilitatea să urmărească meciul de fotbal Moldova-Scoția, dacă tot nu au mai putut ajunge pe stadion. 🙂

Cmentariile sunt închise