(video) Noul Bulli îşi face debutul după 8 martie! Iată cum arată la interior

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Premiera noului Bulli, cu denumirea oficială VW ID. Buzz, a fost anunţată la începutul anului că va avea loc pe 9 martie 2022. Până atunci mai este ceva vreme de trecut, însă acum câteva ore interiorul i-a fost deconspirat.

Noul microbuz al germanilor va fi asemănător la multe capitole cu al său concept, în timp ce designul interior, aşa cum era de aşteptat, îl va împărţi cu alte modele ID deja lansate pe piaţă.

Imaginile au fost făcute în timpul unui turneu de presă organizat în Spania. A fost vorba despre o singură mașină cu ampatament standard. Interiorul este similar cu cel ale modelelor ID.3 și ID.4.

Are același tablou de bord digital, un sistem multimedia ce rulează pe o tabletă centrală, un volan cu trei spițe și pedale Play-Pause. Deflectoarele sistemului de climatizare sunt decorate diferit și este instalată o consolă glisantă între scaunele frontale.

Judecând după combinația portocalie și albă de tapițerie, fotografiile descriu o eventuală serie de bun venit. O combinație similară a fost utilizată în crossoverul ID.4 1st Edition.

Portbagajul noului ID. Buzz va avea o podea dublă. Soluţia va permite nu numai ascunderea de obiecte lungi (cum ar fi schiurile), ci și crearea unei suprafeţe plate cu spătarele rabatate ale scaunelor din al doilea rând. La urma urmei, suprafaţa generată poate fi folosită ca pat.

Un sistem de şine care permite transformarea habitaclului, aşa cum există în noul Multivan şi cum a fost arătat pe conceptul lui ID. Buzz, nu este văzut pe acest exemplar. Cel mai probabil se va regăsi într-o versiune mai scumpă cu ampatament lung sau este o opţiune.

După cum am notat, premiera moștenitorului ideologic al “microbuzelor hippie” Volkswagen T1 și T2 este setată la începutul primăverii. Este de așteptat ca modelul să fie echipat cu mai multe opțiuni de propulsie prin intermediul platformei MEB, cu o capacitate de până la 306 CP. Modelul cu ampatament lung s-ar putea alege cu şapte locuri.

Interesant mai este de remarcat că va exista şi într-o variantă cargo, la fel cu două versiuni de ampatament.

Cmentariile sunt închise