Nu vă speriaţi! Motivul pentru care, doar astăzi, 250 de polițiști de patrulare sunt scoși pe străzile capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Inspectoratul General al Poliției informează toți conducătorii auto că astăzi, 11 februarie, pe unele străzi din centrul capitalei va fi restricționată circulația rutieră în legătură cu vizita oficială a reprezentanților Guvernului României.

Oficialii de peste Prut vor participa în cadrul şedinței comune a Guvernelor Republicii Moldova și României, programată pentru ora 11:00, în incinta Palatului Republicii.

Pe tot parcursul vizitei, un număr de 250 de polițiști de patrulare vor monitoriza și dirija traficul rutier în inima capitalei, cel puţin în proximitatea Palatului Republicii de pe str. Maria Cebotari.

În acest context, poliţia roagă șoferii să urmeze indicațiile agenților de patrulare și să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic.

Într-o încercare de a afla despre care anume străzi este vorba, ofiţerul de presă al INSP Natalia Golovco ne-a putut spune doar că restricțiile sunt temporare şi nu s-au făcut publice alte detalii, inclusiv denumirile exacte ale străzilor, din motive de securitate!

Cmentariile sunt închise