Accident grav în nordul ţării. Indiferența i-a luat propria viaţă, dar şi a unei persoane nevinovate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, după miezul nopții, poliţia din Rezina a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier în satul Țahnăuți, cu implicarea unei motociclete.

Preliminar s-a stabilit că un tânăr în vârstă 22 de ani, fără permis de conducere, aflându-se la ghidonul unei motociclete de model Alpha, având ca pasageră o tânără în vârstă de 26 de ani, nu a ținut cont de faptul că drumul era acoperit cu prundiş, iar drept rezultat s-a ciocnit în bordura de pe marginea carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un pilon electric și un gard din beton.

În urma impactului, ambele persoane au decedat la fața locului până la sosirea ambulanței.

FOTO: Poliţia Republicii Moldova

În luna mai, conducătorul aceleiași motociclete a fost sancționat pentru încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere, cu reținerea unității de transport la parcarea specială, însă asta nu l-a oprit să urce din nou pe motocicletă sau să se echipeze cel puțin cu casca de protecție.

De la începutul anului curent, pe teritoriul țării, s-au produs 118 accidente cu implicarea motocicletelor, în urma cărora 9 persoane au decedat, iar 110 au suferit diverse traumatisme.

În aceeași perioadă au fost documentate 4.824 de încălcări comise de către motocicliști, iar 990 de vehicule cu două roţi au fost duse la parcarea specială.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise