(video) Atenţie! Puteţi fi amendaţi dacă intraţi pe strada Albişoara fără motiv sau nu locuiţi acolo

În urma unui filmuleţ apărut pe o reţea de socializare, realizat de un şofer şi în care se poate observa mai multe automobile care circulă pe un tronson deja asfaltat al străzii Albişoara, ne-am autosesizat pentru a afla dacă pe bune este permisă circulaţia după cum au afirmat nişte internauţi.

Prin aceste comentarii, alţi şoferi ar putea fi ispitiţi să evite ambuteiajele, să intre pe stradă şi să circule liber în detrimentul interdicției, de aceea am decis să aflăm ce spun autorităţile.

VIDEO: facebook.com/Иван Иваныч

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Golovco, ofiţer de presă al INSP, ne-a confirmat că strada este oficial închisă pentru circulaţie! Dacă anterior (vorbim despre tronsonul Gagarin-Ismail) stăteau în fiecare capăt câte un echipaj de poliţie pentru a nu permite trecerea, acum există în loc indicatoare provizorii de acces interzis. Astfel, unii şoferi pot fi pasibili de a fi sancţionaţi pentru că le evită să le vadă şi încalcă regulile de circulaţie rutieră.

Pentru a ne convinge că la capetele acestui tronson există realmente indicatoare rutiere de interdicţie, l-am apelat pe şeful întreprinderii municipale Exdrupo Sergiu Tomiţă, care ne-a confirmat prezenţa lor. Totuşi, drept precizare, acesta ne-a comunicat că doar locatarii au dreptul să se deplaseze pe acolo, deoarece nu au altă cale de acces.

Amintim că la momentul de faţă nu există nicio informaţie oficială despre redeschiderea circulaţiei pe tronsonul cuprins între strada Ismail şi bd. Gagarin, semn că circulaţia transportului ar putea fi reluată pe strada Albişoara doar după reparaţia sa completă sau cel puţin după aplicarea marcajelor.

În contextul celor spuse, iată cum a fost astăzi traficul pe strada Ismail, din cauza arterei aflate în reparaţie, care se dovedeşte a fi foarte vitală pentru Chişinău:

https://www.facebook.com/Nikoli1981/videos/2098078963661989/

Vezi şi:

https://autoblog.md/reactia-primariei-cu-privire-la-asfaltul-proaspat-stricat-de-pe-strada-albisoara-este-pe-bune-ceva-normal/
https://autoblog.md/unii-nu-si-schimba-nicidecum-naravul-se-anunta-despre-primele-amenzi-pentru-viteza-excesiva-pe-strada-albisoara/
https://autoblog.md/expert-despre-greselile-in-reparatia-strazii-albisoara-din-chisinau/

Cmentariile sunt închise