(video) Şocant! Un bărbat, alături de o armată de susţinători, caută un şofer care l-a făcut să se răstoarne cu maşina

O adevărată tentativă de omor în trafic! Un conducător auto a fost la un pas să-şi piardă viaţa din cauza unui alt şofer total iresponsabil.

În după amiaza zilei de ieri, pe traseul M2 Orhei-Soroca, între localităţile Domolgeni şi Prodăneşti, a avut loc un accident rutier grav, iar persoana care l-a provocat în mod evident a fugit de la faţa locului.

Din informaţiile cunoscute de la martori, la volanul VW-ului Passat s-ar fi aflat o femeie care mai şi avea doi copii până la urmă s-a dovedit a fi un bărbat.

Varog frumos care mergea azi pe traseu r14 intre domolgeni si prodanesti o avut lok un accident intre orele 15:40 varog daca cineva are un video mai klar sa ma anuntati persoana inplicata in accident o fugit de la locu accidentului

Posted by Viorel Florescu on Wednesday, January 8, 2020

Imaginile video surprinse de o cameră de bord arată cum şoferul circula cu viteză excesivă şi s-a angajat într-o depăşire periculoasă. Deşi a reuşit să o efectueze, a mai stat câteva secunde pe banda opusă din motive necunoscute, iar protagonistul situaţiei, pentru a evita o coliziune frontală dură, nu a avut de ales decât de a ieşi forţat în decor, acolo unde a pierdut controlul vehiculului pe care îl conducea şi într-un final s-a răsturnat.

Incidentul a devenit pe larg mediatizat pe o reţea de socializare, conducătorul care s-a născut în cămaşă fiind susţinut de o armată de oameni care încearcă să-l găsească pe fugar în locul poliţiei, în care majoritatea au o încredere tot mai mică.

FOTO: facebook.com/viorel.florescu.12
FOTO: facebook.com/viorel.florescu.12
FOTO: facebook.com/viorel.florescu.12

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Trei situaţii periculose recente în care şoferi moldoveni au ieşit la depăşire pe contrasens

(video) Accident la Cahul. Cum şi cât de uşor s-a răsturnat un automobil

https://autoblog.md/video-un-moldovean-ca-sa-evite-un-accident-in-romania-si-a-dus-masina-intr-un-sant/

Cmentariile sunt închise