(video) Accident de motocicletă pe strada Pan Halippa din Chişinău. Iată cum s-a întâmplat

Este pur şi simplu înfiorător ce s-a întâmplat în această dimineaţă pe strada Pan Halippa din Chişinău. Un motociclist, care mai avea în spate şi un pasager, au fost aruncaţi de pe vehicul după ce au intrat într-un contact neaşteptat cu un automobil. Momentul a fost surprins de o cameră de bord.

Din fericire toţi au rămas teferi, deşi martorii, şoferi şi pietoni, au rămas de-a dreptul şocaţi de cele întâmplate. Până şi proprietarul camerei de bord s-a exprimat necenzurat pe seama priveliștii, motiv pentru care am şters coloana sonoră. Accidentul în cauză reprezintă încă un motiv clar pentru care toţi trebuie să fie cu ochii în patru în trafic, inclusiv în ambuteiaje, iar cei care utilizează motociclete să poarte neapărat căşti de protecţie.

Impactul nu a avut loc intenţionat, însă manevra şoferului a fost ilegală! Deoarece la acea oră pe stradă traficul se desfăşura cu dificultate, conducătorul unui Hyundai Santa Fe, dacă tot era în aşteptare, ar fi decis să-i cedeze unui coleg din sens opus care dorea insistent să facă manevra la stânga (deşi nu este permisă, fiind indicator care-l obliga să ruleze doar înainte). Şoferul a început deplasarea şi nu a observat cum printre maşini se apropie vehiculul cu două roţi, drept urmare impactul nemaiputând fi evitat. Deşi, dacă nu încălca regula de circulaţie, poate incidentul nici nu s-ar fi întâmplat…

Autor video: facebook.com/alexei.cretul

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/sua-un-motociclist-a-devenit-multimilionar-dupa-ce-a-fost-lovit-pe-autostrada-de-angajatul-unui-dealer/

https://autoblog.md/esti-motociclist-fii-responsabil-nu-esti-motociclist-fii-atent-anuntul-facut-de-inp/

https://autoblog.md/video-un-motociclist-lovit-cu-piciorul-o-masina-si-provocat-un-dezastru-pe-o-autostrada/

Cmentariile sunt închise