(video) Îl ştie deja toată România! Un tânăr care circula cu 200 km/h și făcea live pe Facebook, ironizat de Poliția Română

O adevărată bătălie a replicilor, în online. Un bărbat din România, care circulase recent cu 200 km/h și transmitea live pe Facebook, la Brăila, a fost ironizat de Poliția Română într-o postare pe aceeași reţea de socializare.

Şoferul teribilist s-a filmat la volan (clipul conţine cuvinte necenzurate) în timp ce gonea cu 200 de kilometri la oră, lăudându-se cum el se află pe șosea, în timp ce alte persoane respectă regulile de izolare. Individul îi numea “terminați și retardați” pe cetățenii care stau în casă.

Filmulețul a fost ulterior șters pe rețelele de socializare, cu scuzele de rigoare din partea băiatului.

Oamenii legii au reușit să-l oprească pe ialomiţeanul de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW, pe raza localității Valea Cânepii, pe drumul european 584, la scurt timp după ce a fost sesizat Inspectoratul de Poliție Județean, constatând că are permisul de conducere invalid. Astfel, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Totodată, polițiștii au constatat că nici șoferul, dar nici cei doi pasageri din mașină, cu vârste de 20 și, respectiv, 28 de ani, nu dețin documente care să le justifice prezența pe raza județului Brăila, motiv pentru care le-au făcut “cadou” câte o amendă 2.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, privind restricțiile de circulație.

Și oamenii legii nu s-au oprit aici! Întrucât șoferul s-a filmat în timp ce înjură, a fost amendat cu încă 3.290 lei (total 5.290 sau circa 1.100 de euro), conform Legii 61/1991 pentru adresarea de expresii jignitoare în spațiul public și OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, pentru nepurtarea centurii de siguranță pe timpul deplasării și pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului, notează debraila.ro

Iată care a fost şi reacţia din numele întregii Poliţii Române, postarea fiind apreciată de aproape 10.000 de oameni, comentată şi distribuită de peste 1.000 de ori:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/o-masca-virala-pentru-fotografiile-de-profil-a-utilizatorilor-de-facebook-a-ajuns-a-fi-comentata-de-politia-romana/

Atenţie! Sancţiuni mai dure pentru simpla ţinere în mână a telefonului mobil la volan, dacă eşti prins de Poliția Română

Poliția română a pornit lupta cu şoferii care dau flash-uri pentru a-i avertiza pe alţii, printr-un mesaj pe Facebook

Cmentariile sunt închise