(video) Poţi deveni posesorul ultimului Lykan HyperSport rămas întreg după filmările Furious 7

Ultima mașină de cascadorie Lykan HyperSport rămasă întreagă, care a fost arătată în filmul Fast & Furious 7 cu vedetele Vin Diesel și regretatul Paul Walker, sărind prin unele dintre cele mai faimoase zgârie-nori din Emiratele Arabe Unite, se va vinde la licitație peste câteva zile.

Construit pentru filmul de la Hollywood, Lykan HyperSport prezintă povestea sa unică și istoria bogată a Hollywood-ului prin cicatricile și imperfecțiunile sale ca o piesă de colecție unică.

Maşina din imagini este una din cele 10 făcute în total la comandă pentru film, nouă fiind distruse. Exemplarul a fost produs în 2013 în Torino, Italia. Are un şasiu din aluminiu şi un corp din fibră de sticlă. Este propulsat de un motor boxer de 2.7 litri şi cu şase cilindri (243 CP), cuplat la o cutie de viteze manuală. Măsoară 4.495 x 1.995 x 1.180 mm. Greutatea îi este de 1.300 kg.

Pentru că a participat şi aceasta în filmări, are câteva defecte precum: oglinzi rupte, geamuri şi parbriz din plexiglas zgâriat, prezoane posterioare rupte, panouri de caroserie zgâriate şi murdărite, admisie de aer posterioară lipsă (deteriorată în timpul filmărilor), un panou de acoperiş zgâriat, o grilă frontală deteriorată, o planşă de bord din piele deteriorată, un volan cu airbag-ul scos, un panou de bord şi un monitor al sistemului multimedia eliminat, scaune tapiţate cu Alcantara în două tonuri (deteriorate, dar securizate).

Maşina se va vinde în schimbul criptomonedelor, deşi se acceptă şi plăţi cu valută obişnuită. Preț estimat este de minim 750.000 şi maxim 2.500.000 de dolari SUA!

În realitate, compania W Motors a produs pentru clienţi doar şapte exemplare Lykan HyperSport. Când a fost lansat inițial, modelul a fost oficial a treia cea mai scumpă mașină de producție la momentul respectiv, având o valoare de 3.4 milioane de dolari.

Maşina stradală este propulsată de un motor poziţionat central, unul boxer twin-turbo de 3.7 litri şi cu şase cilindri, modificat de atelierul german RUF pentru a produce 791 CP şi 960 Nm de cuplu. Caracteristicile dinamice oficial anunţate sunt: acceleraţie 0-100 km/h în 2.8 secunde şi o viteză maximă de 404 km/h. Cutia-i de viteze este un PDK cu şapte trepte şi dublu ambreiaj (tracţiune spate), iar greutatea nu-i depăşeşte 1.400 de kg.

Vezi şi: (video) Premieră în Dubai: Noul hipercar de serie Fenyr SuperSport

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/