(video) Primul update pentru noul Range Rover: acces la serviciul SV Bespoke şi o nouă motorizare de top

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Actualul Range Rover din a cincea generație a debutat în urmă cu aproape doi ani şi pentru el se anunţă deja primul set de actualizări. Însă predominant sunt de natură tehnică.

Anunţuri cheie:

  • Se introduce serviciul SV Bespoke pentru personalizarea maşinilor. Este valabil pentru clienţii care aleg modelele Autobiography și SV. Pentru a-și atinge specificațiile perfecte, clienții își pot organiza Range Rover-ul la SV Bespoke Commissioning Suite din Marea Britanie, pot vizita retaileri internaționali selectați sau, pentru confortul suprem, își pot finaliza comanda online printr-un serviciu virtual exclusiv.
    • SV Bespoke oferă acces la o gamă largă de materiale și finisaje interioare și exterioare. Clienții urmează un proces unic și cuprinzător de creare în șapte pași, care ia în considerare culorile, temele, opțiunile exclusive SV, materialele, furnirurile și finisajele, personalizările și customizarea. Fiecare vehicul finit promite să fie la fel de unic ca și creatorul său, deși combinații de design curate alese de echipa de design Range Rover sunt disponibile pentru a ajuta clienții să-și transforme visele în realitate.
    • Pentru interior există până la 391 de culori disponibile, în timp ce paleta SV Bespoke de vopsele pentru caroserie cuprinde peste 230 de nuanţe în finisaje satinate și lucioase. În mod alternativ, serviciul SV Bespoke Match to Sample poate reproduce orice cerere de culoare exterioară, oferind un spațiu nelimitat pentru individualitate!
    • Nivelul de măiestrie disponibil de la experții de la SV Bespoke este exemplificat de atenția la detalii oferită inscripţiilor de pe capotă şi hayon, care sunt disponibile şi într-o gamă de finisaje din metale prețioase, inclusiv aur de 24 de carate.

Apropo, vezi primul nostru contact cu noul Range Rover SV şi nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru a fi notificat despre orice reportaj publicat, chiar înainte să apară aici pe blog!


  • Gama extinsă de sisteme de propulsie a fost, de asemenea, actualizată şi complet electrificată
    • Motorizările plug-in hybrid beneficiază de un nou motor electric de 160 kW (218 CP, +75 cai) integrat în cutia de viteze automată cu opt trepte. Combinat cu motorul pe benzină Ingenium de 3.0 litri şi cu șase cilindri, produc în total pe versiunea P550e anterior cunoscută ca P510e (550 CP, +40 cai) şi pe versiunea P460e anterior cunoscută ca P440e (460 CP, +20 cai).
      • Tehnologia actualizată oferă o accelerație mai sprintenă în modul EV, reducând timpul necesar pentru a atinge 100 km/h cu tocmai cinci secunde
      • Folosind ambele surse de alimentare, P550e poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.0 secunde (-0.5 secunde).
      • În modurile nominale, motorul electric nou este mai economic decât cel anterior, astfel încât autonomia electrică a crescut de la 109 la maximum 121 km.
      • Sistemul de propulsie PHEV devine disponibil pentru prima dată pe Range Rover SV cu ampatament lung. Clienții au opțiunea de a specifica designul caroseriei cu ampatament lung cu patru locuri, cuplat cu opțiunea SV Signature Suite și putere hibridă.
    • Opţiunea V8 din gamă a fost electrificată cu un demaror-generator de 48V. Sistemul MHEV oferă o eficiență sporită prin colectarea energiei captate la decelerare și frânare, după care răspunsuri mai bune pe măsură ce energia stocată este redistribuită în timpul accelerației. Atunci când sunt combinate cu alte beneficii ale sistemului, inclusiv funcționarea mai lină a sistemului Stop-Start, aceste atribute oferă emisii mai reduse de CO2.
      • Iar exclusiv pe Range Rover SV se introduce noua motorizare de top P615, cu un V8 MHEV twin-turbo forţat să producă 615 CP şi 750 Nm (0-100 km/h în 4.6 secunde, viteză maximă – 260 km/h).
  • Printre altele:
    • SUV-ul beneficiază de ultima versiune a sistemului de infotainment Pivi Pro, care rulează pe un ecran tactil din sticlă de 13.1 inchi.
      • Noile bare laterale cu comenzi glisante ușor de utilizat pentru controlul volumului și al climei oferă o operare imediată și precisă pentru funcțiile cheie direct, indiferent de ecranul de meniu afișat, iar aproximativ 80% din sarcini pot fi efectuate în două atingeri ale ecranului de pornire. Feedback-ul haptic oferă un nivel suplimentar de tactilitate și comunicare cu utilizatorul.
      • Sistemele integrate de control vocal Amazon Alexa AI și Land Rover îi ajută pe șoferi să rămână cu ochii pe șosea în timp ce efectuează modificări în mediul cabinei. 
      • Capacitatea avansată de software Over The Air asigură că Range Rover-ul este mereu la zi cu cel mai recent software, permițând vehiculului și caracteristicilor sale să se îmbunătățească odată cu vârsta.
    • Noua tehnologie Country Road Assist se prezintă pentru prima dată pe Range Rover pentru a spori confortul pasagerilor și pentru a reduce efortul șoferului atunci când se folosește Cruise Control adaptiv. Sistemul inteligent folosește datele de navigație pentru a regla automat viteza țintă, ținând cont de curbele de pe drum și de modificările limitei de viteză, accelerând sau decelerând fără efort vehiculul în consecință.
    • După debutul său în noul Range Rover Sport, noul Dynamic Response Pro duce calmul la volan la noi culmi. Tehnologia puternică de control electric al ruliului reduce înclinarea caroseriei în viraje pentru o conducere mai relaxantă și mai antrenantă, folosind dispozitive de acţionare capabile să furnizeze până la 1.400 Nm de cuplu pentru fiecare punte. Vine standard doar pe P530 şi P550e (opţional pe D250, D300 and D350, P360, P400 şi P460e).
    • Capacitatea de neegalat pentru orice teren a lui Range Rover este, de asemenea, sporită prin introducerea sistemului Adaptive Off-Road Cruise Control. O caracteristică a sistemului avansat Terrain Response 2, ajută șoferii să navigheze pe terenuri dificile, menținând un progres constant în funcție de condițiile solului. Șoferii pot selecta una dintre cele patru setări de confort, iar sistemul ajustează în mod inteligent viteza vehiculului în consecință, permițând șoferului să se concentreze numai pe direcția unei căi pe teren dificil. 

Maşinile actualizate pentru gama anului 2024 pot fi deja comandate.

GALERIE VIDEO:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/