(video) Premieră: Noul Range Rover SV – SUV exclusivist cu o înaltă ofertă de personalizare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Alături de modelul de bază, Land Rover a prezentat noul Range Rover SV – o interpretare mai rafinată a SUV-ului de lux ce oferă o gamă mai largă de opțiuni, măiestrie sporită și o funcționalitate mai mare.

Acest model de la divizia Special Vehicle Operations va fi primul vehicul care va purta noul logo ceramic SV și strategia simplificată de denumire – cunoscută pur și simplu sub numele de SV (anterior familia fiind numită SVAutobiography).

Caracteristici cheie:

  • Modelul va fi disponibil de comandat în caroserie standard, cât şi cu ampatament lung, inclusiv în premieră într-o configuraţie LWB cu cinci locuri.
  • Barele de protecție frontale exclusive și modelul grilei de radiator cu cinci bare longitudinale diferențiază noul model emblematic de cel obişnuit. Totodată, diafragma inferioară dispune de cinci lame placate cu metal cu lățime completă, executate cu precizie.
  • Identificatorii unici pentru Range Rover SV includ un fundal negru pentru ovalul Land Rover pe grilă și un rotund SV alb ceramic pe hayon, produs folosind aceleași tehnici aplicate fețelor de ceas de lux – este prima dată când o astfel de metodă a fost utilizată pe un exterior de maşină.
  • Paleta de culori pentru caroserie este nelimitată, în baza solicitării clientului.
  • Ceramica netedă oferă levierului cutiei de viteze, controlerului Terrain Response și celui de reglare a volumului sistemului audio o senzație elegantă şi rece la atingere. Ceramica albă contrastează cu covoraşele deep-pile mohair și opțiunile moi din piele semi-anilină sau aproape anilină pentru scaunele brodate cu formă unică.
  • Pentru prima dată, clienții SVO pot specifica un Range Rover cu o alternativă din piele, alegând opțiunea sustenabilă de material Ultrafabrics cu interiorul SV Intrepid. Cu o estetică haptică și tehnică moale, materialul Ultrafabrics este aplicat într-o culoare duo-ton unică. Acest lucru este completat de inserţii textile Kvadrat Remix pe spătarele scaunelor și tetiere.
  • Diverse faţete interioare pot fi decorate cu ceramică albă netedă ce prezintă un model mozaic în relief aplicat manual, metal anodizat, lemn natural, etc.
  • Panoul de bord digital conţine o grafică unică SV.
  • Toate modelele Range Rover SV sunt disponibile cu ecrane exclusive de divertisment pentru locurile din spate de 13.1 inci, chiar mai mari decât cele de 11.4 inci valabile pentru modelul obişnuit, alături de nişte căști de înaltă fidelitate, care sunt, de asemenea, concepute special pentru Range Rover SV.

Teme distinctive

  • Ca dotare standard, Range Rover SV dispune de un acoperiș în culoarea caroseriei, culori interioare monotone și puncte de contact interioare ceramice White Gloss. Un detailing exclusiv cu metal placat în nuanţă Atlas Silver este caracteristic pentru grila superioară, accentele barei de protecție față, lingourile de aripă spate și finisajul de la hayonul inferior, în timp ce branhiile portierelor au un finisaj Atlas Silver cu inserții antracit. Această atenție la detalii se extinde la inscripția Range Rover, care are inserții Graphite Atlas în două tonuri și contur în argintiu satinat.
  • Tema de design exterior SV Serenity prezintă eleganța SUV-ului cu un finisaj Atlas Silver placat cu metal pentru grilă și un surround Corinthian Bronze. Accente în această nuanţă mai sunt pe bara de protecție inferioară, inserțiile grafice laterale marca Range Rover, lingourile aripilor spate și finisajul inferior al hayonului, în timp ce inscripția Range Rover combină inserții în Corinthian Bronze în două tonuri cu un surround Silver Satin. Clienții pot alege, de asemenea, un acoperiș contrastant bronz, în timp ce opțional sunt disponibile jante forjate de 23 de inci Diamond Turned Dark Grey Gloss, disponibile cu inserții satinate Corinthian Bronze.
  • Interiorul SV Serenity cu broderie cu model mozaic oferă un design contrastant în două culori, care conferă părţii frontale şi posterioare a cabinei identități unice. Clienții pot asorta scaunele spate semi-aniline de culoare deschisă Perlino cu tonuri bogate precum Liberty Blue, Sequoia Green sau Caraway pentru cele frontale aproape aniline.
  • Tema de design exterior SV Intrepid reflectă un caracter mai intenționat și mai dinamic, finisajele placate cu metal închis oferind un aspect ascuns. Grila are un finisaj exclusiv antracit și un surround Graphite Atlas, în timp accentele superioare ale barei de protecţie frontale au drept caracteristică un finisaj antracit cu accente inferioare în Graphite Atlas.
  • Branhiile ușilor au inserții antracit și surround Graphite Atlasse, în timp ce lingourile aripii spate și finisajul hayonului inferior se oferă în Graphite Atlas şi antracit respectiv. Clienții pot alege, de asemenea, un acoperiș în Narvik Black și pot opta şi pentru etriere de frână contrastante roşii. Jantele din aliaj forjat de 23 inci Dark Grey Satin sunt disponibile și cu inserții Narvik Black Gloss.
  • Pentru interiorul SV Intrepid este disponibilă piele monotonă semi-anilină Ebony sau o tapiţerie Rosewood pentru scaunele frontale şi Ebony pentru cele posterioare, la fel ca și opțiunea Light Cloud cu Ultrafabrics în Cinder Grey.
  • Un model dreptunghiular de perforație îl diferențiază și mai mult de interioarele SV și SV Serenity. Pentru a se armoniza cu caracterul ascuns al exteriorului, elementele ceramice de pe vehiculele cu tema de design SV Intrepid sunt finisate în Black Satin.
  • Temele SV Serenity și SV Intrepid pot fi specificate pentru exterior, interior sau ambele zone, alături de exteriorul sau interiorul standard Range Rover SV, oferind șapte combinații diferite de teme de design din care clienții pot alege.

SV Signature Suite

  • Atât în caroseria scurtă, cât şi în cea cu ampatament lung, Range Rover SV dispune de scaune luxoase Executive Class Comfort Plus, potrivite pentru doi sau trei pasageri în spate, în timp ce noua opțiune SV Signature Suite reprezintă interiorul SV cu o configurație exclusivă cu patru locuri, care combină niveluri extraordinare de confort (doar pe modelele SV LWB)!
  • Designul luxos este centrat în jurul unei elegante console centrale faţă-spate care rulează pe întreaga lungime a cabinei și găzduiește o măsuţă elegantă şi retractabilă electric – Club Table. Suportul său este prelucrat dintr-o bucată de aluminiu și este o piesă rafinată de inginerie tehnică.
  • În poziția ridicată, măsuţa poate fi transformată pentru a servi oricare dintre cei doi pasageri din spate. Suprafața sa mare, care este extinsă prin pliere cu balamale frumos amortizate, este mai modernă, elegantă și practică decât mesele montate pe spătarul din față. Aceasta a fost supusă la mai mult de 11.000 de cicluri de utilizare.
  • Suporturile pentru pahare, care îşi fac la fel o apariţie acţionată electric, dispun de un sistem de ascensoare cu came, proiectate să funcționeze în armonie cu nişte pahare Dartington Crystal, proiectate pentru modelul SV, care sunt depozitate în frigiderul integrat între spătarul posterior.
  • Designul articolelor din sticlă este unic: vasul lung elegant se formează în interiorul unui perete cilindric înalt și oferă forma autentică unei cupe de spumant, dar într-un format contemporan, cu o claritate strălucitoare. Această combinație de formă, plus un detaliu inteligent al piciorului încastrat, necesită sticlă special proiectată, dar şi instrumente speciale.
  • Atenția la detalii se extinde la ușa frigiderului alimentată electric, care este controlată folosind un monitor tactil de 8.0 inci. Acesta dezvăluie un compartiment suficient de mare pentru a găzdui o sticlă de șampanie și este capabil să-i răcească conținutul mai repede ca niciodată.
  • Consola centrală are, de asemenea, o zonă ascunsă care oferă depozitare sigură pentru obiecte de valoare, în timp ce încărcarea wireless, conectivitatea USB și o gamă de prize de 12V și/sau casnice sunt situate convenabil sub cotiera centrală din spate.
  • Scaunele posterioare pe SV Signature Suite sunt dotate cu ajustare pe 24 de căi şi masaj cu efect de pietre fierbinți.

Noul Range Rover SV va fi disponibil în vânzare în 2022.

GALERIE VIDEO:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/