(video) Nu încercaţi să repetaţi asta! Ce se strică pe un nou Ram TRX după o săritură de circa 40 de metri

Numai ce nu se face pentru vizualizări, însă răspunsuri la unele întrebări nu se pot afla fără a merge la un risc oarecare, a distruge sau a pierde ceva. Vlogger-ul din spatele canalului Street Speed 717 a realizat o cascadorie în stilul celor care pot fi văzute în filmele cu James Bond, însă nu recomandă imitarea acesteia.

Având un garaj destul de impresionant tânărul american şi-a primit chiar acum o săptămână o nouă comandă – un nou-nouţ Ram 1500 TRX – deocamdată cel mai rapid și mai puternic pickup produs în masă din lume! Şi instant a fost pus la treabă pentru ca să se convingă că declarațiile producătorului nu sunt doar vorbe goale.

Chiar dacă l-a costat aproximativ 100.000 de dolari cu tot cu dotări opţionale, şoferul a decis să organizeze şi o cascadorie pentru a vedea cum reacţionează suspensia maşinii. Zis şi făcut, a accelerat până la 100 de km/h şi a sărit peste o rampă, malul unui pârău. Aterizarea a fost dură pentru că a zburat pe o distanţă de aproape 40 de metri şi la o înălţime de şase metri.

https://www.youtube.com/watch?v=ny_LqF2Pets

Iată în detalii şi toate defecţiunile înregistrate. Cel mai probabil garanţia din fabrică nu îi mai este valabilă, însă maşina în sine, din punct de vedere tehnic, este încă exploatabilă, deşi necesită o serie de reparaţii. Mai mult, vlogger-ul intenţionează să o modifice şi să-i schimbe inclusiv roţile cu unele semnificativ mai mari.

https://www.youtube.com/watch?v=b7fmkc-qQX4

Anterior a sărit şi cu un Ford F-150 Raptor, însă urmările au fost mai puţin agresive. Asta inclusiv pentru faptul că este mai uşor, dar şi pentru că al său creier electronic este capabil să recunoască momentul decolării de la sol a maşinii. Imediat după aceasta strânge puţin cursa amortizoarelor adaptive pentru ca aterizarea să fie cât mai blândă posibil.

https://www.youtube.com/watch?v=7MZbCWbE7mc
https://www.youtube.com/watch?v=2KfCHgSOBKg

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/