(video) Situaţie revoltătoare pe strada Albişoara. Priviţi cum un şofer a pornit neadecvat de la semafor şi ce a urmat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


O situaţie de accident periculoasă a fost surprinsă de camerele de bord ale unui automobilist care se deplasa liniştit, regulamentar pe strada Albişoara. Posesorul unui BMW a demarat atât de puternic de la semafor încât a derapat şi a pierdut controlul volanului, ieşind pe contrasens.

Dacă s-ar fi întâmplat în zi de muncă şi în plin trafic, ori în spatele maşinii care avea la bord camerele s-ar fi deplasat un alt autovehicul, un accident ar fi fost garantat. De asemenea, o coliziune s-ar fi întâmplat dacă proprietarul imaginilor video ar fi circulat cu viteză mai mică, ori s-ar fi oprit văzând ce năpastă se apropie, aşa cum a făcut colegul din banda alăturată.

Atrageţi atenţia că sedanul nu a derapat pe loc drept; tipul a ieşit neadecvat de pe strada Petru Rareş şi a virat la dreapta pe strada Albişoara! Un moment de stres a fost şi pentru un pieton, care stătea pe un trotuar lângă un pilon, la centimetri de posteriorul BMW-ului!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise