(video) LA Auto Show 2022: Premieră – Noul Toyota bZ Compact SUV Concept

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe lângă noua generaţie Prius, Toyota a ales Salonul Auto de la Los Angeles pentru a prezenta în puţin mai multe detalii un viitor model din linia de electromobile beyond Zero. Deocamdată se numeşte bZ Compact SUV şi este un concept.

De fapt, acest crossover a fost afişat pentru prima dată în urmă cu un an, când Toyota a organizat o prezentare amplă astrategiei sale pentru vehicule electrice. Și de atunci nu s-a schimbat practic deloc.

Detalii despre concept sunt încă foarte puține. Mașina electrică are o siluetă care amintește de modelul Toyota C-HR, un ampatament lung și console scurte. Se mai menţionează că s-a lucrat mult pentru a fi aerodinamică.

În interiorul, pe care-l vedem acum pentru prima dată, se folosesc materiale ecologice premium pentru finisare, scaunele fiind acoperite cu materiale pe bază de plante, de exemplu. Impresionează şi două ecrane îndoite la propriu pe planşa de bord. Pentru suportul şoferului, cu indicii audio şi vizuale, există un asistent vocal numit Yui.

Asta e tot deocamdată. Toyota a promis că va oferi mai multe informații în decembrie. Dar este deja clar că, mai devreme sau mai târziu, conceptul Toyota bZ Compact SUV se va transforma într-un alt model de producție al familiei bZ, care, conform planului, va include cinci membri.

Vezi şi:

GALERIE VIDEO:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise