(foto) Designul unui nou crossover a fost brevetat de Toyota. Ar fi noul C-HR plug-in hybrid

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Oficiul Australian de Brevete au apărut imagini cu un nou SUV compact de la Toyota. Momentan în gama companiei nu există un model de producţie cu o asemenea înfățișare, însă designul său în mod clar îl va include, probabil, în noua linie de electromobile a mărcii – beyond Zero (bZ).

Cu toate acestea există şi o altă versiune: în faţa noastră ar fi designul noii generaţii Toyota C-HR!

În favoarea primei idei este utilizarea unui număr de caracteristici stilistice tipice pentru designul noii linii de maşini electrice de la Toyota. Modelul din imagini este mai compact decât bZ4X și ar putea fi lansat pe piaţă în viitor sub denumirea bZ2X.

Toyota și-a demonstrat anterior intenția de a propune o gamă largă de vehicule electrice. Printre conceptele prezentate la sfârșitul anului trecut a fost și un crossover compact numit Small SU EV.

Crossoverul din imaginile de brevet este lipsit de terminaţii de eșapament (poate le are ascunse), dar în schimb are o grilă de radiator cu drepturi depline. Aceasta din urmă ar fi un argument în favoarea faptului că noutatea va fi echipată cu un motor tradițional cu ardere internă, și nu cu motoare electrice, deşi nu se exclude ca platforma-i să suporte şi un tren de rulare electric. 

În plus, acest model are o siluetă de caroserie deosebit de comună cu cea a actualului C-HR, iar compania a aplicat deja soluțiile stilistice ale liniei bZ pe modele non electrice precum noul Crown.

Noua generaţie Toyota C-HR este aşteptată să debuteze în 2023. Pariul principal ar putea fi pe o unitate de propulsie plug-in hybrid. Pe imaginile de brevet se văd două uşiţe, câte una pe fiecare parte a maşinii, pentru portul de încărcare şi buşonul rezervorului de benzină, deşi nu se exclude ideea EV, că ar putea fi vorba despre două porturi de încărcare, unul compatibil cu terminale rapide.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/