FRANKFURT 2019: Viitorul BMW X5 electric – Reportaj Video AutoBlog.MD

BMW Group a oferit deja o demonstraţie a cât de potrivită este tehnologia cu pile de combustie pe bază de hidrogen pentru utilizare cotidiană. BMW Group şi Toyota Motor Corporation şi-au unit forţele în 2013 pentru co-dezvoltarea unui sistem de propulsie care utilizează tehnologia pilelor de combustie. Din vara anului 2015, divizia de cercetare a BMW Group a testat o flotă mică de vehicule-prototip BMW Seria 5 GT cu pile de combustie cu hidrogen, propulsate de un tren de rulare dezvoltat în comun cu set de pile de combustie Toyota.

Acum a ajuns într-o nouă fază şi ne arată la Frankfurt un prototip pe baza noului X5! Da, bavarezii se gândesc că ar fi pe viitor mai interesant un SUV electric şi cu o autonomie poate chiar mai mare decât poate asigura o baterie litiu-ion.

În 2022, BMW Group îşi propune să prezinte următoarea generaţie a sistemelor de propulsie electrică cu pile de combustie cu hidrogen într-un automobil de serie mică bazat pe actualul BMW X5. BMW i Hydrogen NEXT oferă acum la Frankfurt o primă imagine a ceea ce poate oferi acest model.

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: bmwblog.com)

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/