(video) Accident grav pe traseul de lângă Băcioi. Opt răniţi, printre care un minor care şi-a pierdut viaţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara şi noaptea zilei de ieri, izolat în Moldova, a căzut ploaie îngheţată după cum era prognozat, fenomen care a făcut drumurile impracticabile şi a dus la producerea mai multor accidente rutiere. Unul din cele mai grave s-a întâmplat lângă comuna Băcioi, pe traseul M3, în jurul orei 20:00.

Într-un contact au intrat o Toyota, condusă de un șofer de 22 de ani, și un Volvo condus de un șofer de 44 de ani. Ca rezultat, tocmai opt persoane au avut de suferit, câte patru pasageri din fiecare autoturism.

Una dintre ele a rămas blocată într-o maşină, iar salvatorii au reușit descarcerarea acesteia și predarea către serviciul de asistență medicală. La fața locului pentru misiunea de salvare au intervenit patru echipaje de salvatori. 

Toate persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital, suferind multiple traumatisme, cu cinci ambulanţe ajunse la faţa locului. Însă din păcate una dintre victime, un tânăr de 17 ani, a decedat la Spitalul Clinic Municipal de Urgență.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal.

IGP anunţă că din cauza condițiilor meteo nefavorabile din noaptea trecută, în total pe teritoriul țării s-au produs patru accidente rutiere soldate cu două persoane decedate și nouă traumatizate. Iar în total în ultimele 24 de ore s-au înregistrat șapte accidente, soldate cu doi morţi şi 13 răniţi.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise