(video) Salvatorii, fără zile de odihnă! S-au găsit maşini de tractat din nămeţi chiar şi duminica

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi pe parcursul zilei de 29 ianuarie, angajații IGSU din sudul țării au continuat misiunile de deblocare și tractare a mai multor autovehicule, care au rămas în impas pe traseele și drumurile naționale înzăpezite, ca urmare a precipitaţiilor care au căzut din seara zilei de vineri şi au continuat sâmbătă.

Salvatorii au intervenit pe traseul M3, Vulcănești – Slobozia Mare, din UTA Găgăuzia. Acolo, pompierii au tractat un automobil blocat în zăpadă, în care se aflau trei persoane. O misiune similară a avut loc și la Ceadîr-Lunga, în apropierea satului Baurci, fiind tractat un microbuz cu două persoane, care s-a blocat în nămeți pe acostamentul drumului.

Mai mult, salvatorii Inspectoratului au tractat patru autocamioane la periferia orașului Vulcănești, care blocau circulația pe traseul M3.

Un alt caz a fost înregistrat pe drumul local din apropierea satului Meșeni, raionul Leova, unde efectivul Postului salvatori și pompieri Iargara a deblocat din zăpadă un autoturism în care se aflau două persoane.

Totodată, de ajutorul angajaților IGSU a fost nevoie și în municipiul Cahul, pe strada Lăutarilor 19, fiind tractată o ambulanță, care din cauza drumului cu ghețuș nu putea să-și continue deplasarea.

IGSU continuă să monitorizeze situația în urma condițiilor meteorologice nefavorabile.

Vezi intervențiile de sâmbătă ale salvatorilor:

Cmentariile sunt închise