(video) Un şofer din capitală se orientează inclusiv după semafoarele cu numărătoare inversă pentru a comite încălcări

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă situaţie din seria „Eu sunt deștept, iar ceilalți sunt niște proști”. Următoarele imagini, care ne-au fost expediate la adresa redacţiei, arată cum un șofer din capitală obișnuiește, din câte se pare des, având deja o anumită experiență (căci o face încrezut, fără nicio jenă sau frică), să-şi continue deplasarea şi să nu stea cu toţi în rând așteptând verdele în semafor. Cazul a avut loc miercuri la ora amiezii pe strada Petricani.

Conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulaţie şi păcat că în urma unor astfel de probe poliţia nu obişnuieşte să penalizeze fiecare abatere în parte, ci doar aplică una generală sau doar pentru încălcarea generală, aici fiind vorba despre deplasarea la culoarea care interzice acest lucru.

Spuneam că persoana de la volan are şi o anumită doză de curaj. Deşi avea un câmp vizual limitat şi s-a angajat într-o deplasare la roşu pe contrasens, nu se vede niciun indiciu de reducere a vitezei, câtuşi de puţin, pentru a se asigura că nu exista nimeni pe trecerea de pietoni… Fiecare cu RCR-ul său, deşi e unul singur pentru toţi!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise