(video) Conducătorii mijloacelor de transport public nu vor să fie un exemplu. Trei situaţii de şofat după propriile reguli

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din nou în vizor au ajuns conducători de vehicule ce asigură transportul în comun. Şi din nou aduc o imagine negativă asupra întreprinderilor municipale din care fac parte. Şi din nou opinia publică este că aceşti şoferi şi-au obţinut experiența la volanul microbuzelor.

Toţi sunt grăbiţi şi toţi preferă să încalce reguli, considerând că au o anumită prioritate în trafic, deşi ar trebui să fie un ETALON pentru toţi participanții la trafic din Chişinău. Când vor fi, când va veni ziua?

Iată cum a procedat un şofer de autobuz cu pasageri la intersecția bd. Cuza Vodă cu strada Grenoble. „Eu nu cunosc RCR sau poate vehiculele de rută se conduc după alt RCR? Pentru ce să stai în trafic dacă este banda alăturată liberă, de semafor nici nu mai vorbim”, a comentat martorul ocular.

VIDEO: facebook.com/Vasile Pavlenco

Iar lângă Apă-Canal, un şofer de autobuz şi-a stabilit deja bine mersi un set de manevre, inclusiv neregulamentare, pentru a se mişca mai repede când există ambuteiaje.

„În fiecare dimineață văd acest lucru. Cei de pe microbuze au trecut pe agregate serioase? Primul chiar și-a oprit autobuzul pe banda a doua și îi este indiferent de alții”, a declarat martorul situației.

VIDEO: facebook.com/Иван Малай

Pe strada Ciuflea urmează a fi aplicate benzi dedicate pentru transportul public, însă un conducător de troleibuz deja o are pe cea proprie.

VIDEO: facebook.com/cuvalentin

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise