Atenție! Cod Galben de ninsori puternice în centrul şi sudul ţării

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dubla doi? Am fost notificați pe telefon încă de ieri că spre ţara noastră se îndreaptă un ciclon rece din sud-vest, care va aduce ninsori, însă am decis să nu mai riscăm cu prognozele individuale şi să vă anunțăm din timp, după ce fenomenele prevăzute în prima jumătate a lunii nu s-au mai înregistrat din cauza maselor de aer cald ce au împins înapoi ciclonul polar.

De această dată retransmitem avertizarea meteo Cod Galben, emisă oficial de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Începând din această seară, de la ora 20:00, cel puţin până sâmbătă la aceeaşi oră, se prevăd Condiții complicate ale vremii.

Mai exact, în intervalul menționat, pe teritoriul țării, periodic, vor cădea precipitații, izolat în sud puternice, predominant sub formă de ninsoare. Izolat se vor forma şi depuneri de lapoviță, iar pe drumuri ghețuș şi va mai viscoli. În funcţie de evoluţia fenomenelor, SHS va actualiza acest mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare.

Datele meteo de pe telefon ne arată că probabilitatea de precipitații, începând din această seară, este de 90%. Ninsorile vor cădea până duminică inclusiv. Alerte similare au fost emise şi în România!

Cmentariile sunt închise