(foto/video) Accident matinal pe strada Grenoble. Implicate au fost trei autovehicule

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident matinal produs pe strada Grenoble a dat peste cap toate planurile şi speranțele a sute de participanți la trafic, de a ajunge la destinații fără impedimente, dacă tot au ieşit din case mai devreme. Deşi a fost înregistrat la ora 7:15, circulaţia dificilă se menţine pe practic toată strada Grenoble şi la această oră, în ambele sensuri, potrivit Google Maps.

Implicate în coliziune au fost trei autovehicule, unul dintre care este un taxi, toate blocând o bandă. Este vorba despre un Citroen condus de un șofer de 41 de ani şi un Ford manipulat de un bărbat de 32 de ani. Al treilea vehicul era un troleibuz de pe ruta nr. 17, condus de un şofer de 34 de ani, însă acesta nu a fost deteriorat semnificativ şi la scurt timp a plecat de la faţa locului.

Conform Poliţiei Capitalei, în urma impactului a avut de suferit niște traumatisme anume bărbatul din micul Citroen. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise