(video) Iresponsabilitate! O mamă a fost filmată conducând prin Chişinău cu un bebeluş ţinut într-o mână

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi din nou problema cam des întâlnită în ţara noastră, mai ales în Chişinău. Vorbim despre cea a părinţilor iresponsabili care îşi pun la bătaie copiii mici. Îi iau şi ţin în braţe în timpul condusului, punându-i între volan şi corpul lor mai mare.

În cazul unui accident e mai mult decât clar cine va zbura în parbriz sau cine va fi turtit între volan şi şoferul fără centură de siguranţă cuplată, în caz că airbagul nu se va deschide la viteză mică sau în genere nu există.

Iată una dintre persoanele iresponsabile din capitala noastră, o mamă surprinsă conducând printr-un ambuteiaj pe strada Ismail, un loc unde trebuie să fii maximal prudent, la orice mişcare din faţă, pentru a nu da în cineva sau a nu pune în situaţie de accident pe altcineva din spate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise