(video/update) Accident grav pe şoseaua Munceşti! Se confirmă un deces şi implicarea a patru autovehicule

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 16:15) Informații oficiale despre cele întâmplate: Poliția a fost sesizată în jurul orei 14:20 despre producerea accidentului. La fața locului polițiștii au stabilit că sunt implicate patru unități de transport de marca BMW, Dacia, Ford și Renault (autocamion).

În urma impactului șoferul din BMW, un bărbat de 44 de ani, a decedat la fața locului. La moment se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

VIDEO: Mişka

(15:10, articol iniţial) Accident grav pe şoseaua Munceşti! Ar fi implicate patru autovehicule şi s-ar fi soldat cu minimum un deces

Accident grav pe şoseaua Munceşti, produs în această după amiază! Ar fi implicate patru autovehicule şi se vorbeşte în spaţiul online despre minimum un deces.

Imaginile surprinse de martori arată o Dacia şi un Ford avariat, un camion ieşit în decor cu un cap-tractor răsturnat şi un BMW avariat puternic. Şoferul acestuia din urmă ar fi decedat, dat fiind faptul că al său corp a fost acoperit.

O vreme se circulă cu dificultate! Fiţi atenţi la resturile de pe carosabil!

Articolul se actualizează!

VIDEO: facebook.com/Adam4ik89

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise