(video) Viscoleşte în nordul ţării! Un drum a fost închis pentru camioane

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Administraţia de Stat a Drumurilor informează că deplasarea camioanelor de mare tonaj este restricționată pe drumul național R7 (R14 – Drochia – Costești – frontiera cu România), tronsonul Rîșcani-Costești, din cauza condițiilor meteo dificile. În continuare, se acționează cu utilaje speciale și material antiderapant.

VIDEO: t.me/realitateamd, Gaina Igor, Kolita, Tudor Vrabie, Mihail

Între timp a fost emis un nou Cod Galben, de fapt unul de ieri prelungit: în zilele de 6-8 aprilie, în orele nocturne și ale dimineții, izolat în jumătatea de nord a țării se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-3°C.

Iar prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore, valabilă începând cu ora 21:00, spune că vremea nu va suferi schimbări majore. Precipitațiile vor continua să cadă în toate formele sale, izolat la noapte puternice. Vântul va sufla slab la moderat, izolat cu intensificări.

Temperatura minimă a aerului noaptea se va situa între 0..+3°C, izolat în jumătatea de nord a țării se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-2°C. Ziua temperatura maximă a aerului ușor va crește până la +2..+7°C.

Cmentariile sunt închise