(video) Noul Range Rover Sport beneficiază de primul update

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe lângă introducerea noului Range Rover Sport SV, gama de modele inferioare acestuia au primit o suită de actualizări, inclusiv o nouă unitate de propulsie hibridă și integrarea celei mai recente generații Pivi Pro. Maşina este pregătită în aşa mod pentru gama anului 2024.

Anunţuri cheie:

  • Performanța și eficiența sunt îmbunătățite cu un sistem de propulsie PHEV actualizat. Noul Range Rover Sport P550e vine să înlocuiască P510e, oferind inclusiv o autonomie electrică de până la 121 km, precum și un nivel minimal de emisii CO2 de la 15g/km.
    • Combinat cu motorul pe benzină Ingenium de 3.0 litri şi cu șase cilindri, hibridul produce în total 550 CP și 800 Nm de cuplu.
    • Motorul electric mai performant și transmisia revizuită fac hibridul mai receptiv ca niciodată, reducând timpul necesar pentru a ajunge la 100 km/h, doar cu energie electrică, până la 5.0 secunde!
    • Folosind ambele surse de alimentare, Range Rover Sport P550e poate accelera de la 0-100 km / h în 4.9 secunde, comparativ cu cele 5.4 secunde propuse de P510e.
  • Motorizarea V8 P530 utilizează acum pentru prima dată tehnologia Mild Hybrid (MHEV). Sistemul oferă o eficiență sporită prin recoltarea energiei captate la decelerare și frânare, dar și reacţii mai bune pe măsură ce energia stocată este redistribuită în accelerare. Atunci când sunt combinate cu alte beneficii ale sistemului, inclusiv o funcționare mai lină a sistemului Start-Stop, aceste atribute oferă un nivel mai redus de emisii CO2.
  • Combinând conectivitatea fără efort și cel mai recent sistem multimedia Pivi Pro, infotainmentul oferă un control intuitiv al tuturor funcțiilor vehiculului prin intermediul afișajului elegant din sticlă plutitoare de 13.1 inci.
    • Noile bare laterale cu glisoare ușor de utilizat pentru controlul volumului și al climei asigură funcționarea imediată și precisă a funcțiilor cheie direct, indiferent de ecranul de meniu afișat și aproximativ 80% din sarcini pot fi efectuate în două atingeri ale ecranului de pornire.
    • Feedbackul haptic oferă un nivel suplimentar de tactilitate și comunicare cu utilizatorul.
    • Integrat mai este Amazon Alexa voice AI, iar sistemele de control vocal Land Rover îi ajută pe șoferi să țină ochii pe șosea în timp ce fac schimbări în mediul cabinei.
    • Capacitatea Advanced Software Over The Air menține Range Rover Sport la curent cu cel mai recent software.
  • Noua tehnologie Country Road Assist este disponibilă pentru prima dată pe Range Rover Sport pentru a spori confortul pasagerilor atunci când se utilizează cruise control adaptiv. Sistemul inteligent utilizează datele de navigație pentru a regla automat viteza țintă, luând în considerare virajele de pe șosea și modificările limitei de viteză, accelerând fără efort sau decelerând vehiculul în consecință.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise