(video) Auto China 2024: Prima întâlnire cu marca Yuanhang! Vine în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Grand Premium, Castel MimiApa Bucovina MoldovaBT Leasing MD și Xiaomi Moldova.

La Auto China 2024 am făcut cunoștință pentru prima dată cu marca Yuanhang (înseamnă voiaj sau călătorie în chineză), de fapt una proaspăt lansată la nivel național. Tot acolo am aflat și despre planurile companiei de export, iar lista țărilor cuprinde într-un mod surprinzător și Republica Moldova! În reportajul nostru am intervievat și un reprezentant al companiei care ne-a oferit câteva detalii despre producător și primele sale produse.

Deocamdată în gama Yuanhang Auto, parte a Dayun Group, sunt patru automobile, toate electrice. Două sunt în caroserie sedan, iar alte două sunt SUV-uri. Jocul pe piață îl va desfășura în segmentul premium. Toate modelele YuanHang vin cu o serie de caracteristici avansate, inclusiv: baterii voluminoase, motoare puternice, sisteme de asistență moderne, un interior confortabil, etc.

Toate modelele Yuanhang vor fi compatibile cu standardul european de încărcare CCS. Compania lucrează acum și la adaptarea suspensiei pneumatice pentru regiunea noastră. Bateriile vor avea o garanție de opt ani.

Vezi și: (video) Auto China 2024: Marca Voyah vine oficial în Republica Moldova. Primele informații

Cmentariile sunt închise