(video) Am fost să vedem fostele mașini ale lui Ilan Șor. Merită prețul?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un reportaj mai neobișnuit am realizat zilele trecute, imediat după ce am auzit că mașinile vor fi vândute prin licitație. Vorbim despre două automobile care au aparținut oligarhului fugar Ilan Șor! Am mers să le vedem îndeaproape starea reală și să aflăm un răspuns la întrebarea dacă merită prețul?

@autoblog.md

Statul a scos la vânzare câteva mașini care au fost ale lui Ilan Șor! Eu am avut acces la ele și acum vi le pot arăta și vouă 😉 #bentleycontinentalflyingspur #gaz2410 #moldova

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Amintim că sedanul Bentley este un Flying Spur de primă generație, produs în 2010. Are sub capotă un benzinar W12 twin-turbo de 6.0 litri (560 CP). Pe bord indică 50.082 km parcurși.

Starea îi este evaluată ca foarte bună. Prețul de start – tocmai 1.970.752 de lei!

Iar acel GAZ-2410 este produs în anul 1988, are un motor pe benzină de 2445 cm3 și un parcurs de 35.025 km. Starea îi este catalogată drept bună. Prețul de start – 281.598 de lei, echivalentul a aproximativ 15.000 de euro!

Amintim că pe lângă condamnarea la 15 ani de pușcărie, Curtea de Apel a decis în privința lui Ilan Șor și încasarea prejudiciului adus de acesta în frauda bancară. Este vorba de cinci miliarde de lei, pagube ce urmează să fie recuperate din înstrăinarea averii acestuia în folosul statului.

Aici am scris detalii despre participarea la licitație și data desfășurării sale.

Apropo, colegii de la TV8 au aflat cine NU poate participa la licitație!

Cmentariile sunt închise