(video) Demaraj brusc și virare neregulamentară. Un șofer din Chișinău, filmat cum pune în pericol viața altora

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O cameră de bord a surprins în traficul din Chișinău o încălcare destul de rară, dar și periculoasă. Un șofer a pornit de la semafor cu un demaraj brusc și a virat neregulamentar prin fața a două mașini pentru a parcurge rapid o intersecție. Un accident a fost evitat la limită, căci nimeni nu știa de fapt încotro el urma să o apuce.

Mare noroc de vigilența și reflexele prompte ale celorlalți care au început să se miște concomitent pe strada Liviu Deleanu. Cu toate acestea, imaginile filmate servesc drept dovadă clară a conduitei imprudente și periculoase a șoferului în cauză. Și acesta ar merita pe bună dreptate o penalizare.

În tot acest context, rămâne important ca toți participanții la trafic să respecte regulile și să fie atenți la cei din jur. Doar astfel se pot preveni incidente care pot avea consecințe urâte.

VIDEO: facebook.com/Саня Саня

Vezi și: (video) ”Eroare de pilotaj” într-o intersecție din sectorul Botanica. Vezi isprava unui șofer

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise