(video) SUA: S-a înregistrat primul accident mortal cu implicarea unui Tesla Cybertruck

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În ciuda campaniei de promovare, precum că este și o semi fortăreață pe roți, Tesla Cybertruck rămâne un autovehicul. Iar orice autovehicul, dacă nu este sortit degradării naturale, atunci există riscul de a fi implicat în perioada sa de viață într-un accident. Asta dacă utilizează drumuri publice…

Accidente cu Cybertruck s-au produs deja mai multe, însă recent s-a întâmplat ceea ce ar fi primul cu urmări fatale.

Departamentul de Siguranță Publică din Texas investighează ceea ce unii numesc cel mai probabil primul accident mortal din țară în care a fost implicat un Tesla Cybertruck. Șoferul și-a pierdut viața luni dimineața devreme pe Fisher Road, lângă Cedar Port Parkway, aproape de Beach City în Chambers County.

Primele informații spun că mașina a părăsit carosabilul și a lovit un canal de scurgere înainte ca să ia foc. În cadrul anchetei, cu ajutorul informațiilor furnizate de Tesla, se va putea stabili cauza exactă a ieșirii de pe drum și când a survenit decesul.

Amintim că Tesla a început să livreze pickup-ul de la sfârșitul anului 2023. Este valabil deocamdată pentru clienții din Canada, SUA și Mexic.

Precum orice mașină electrică modernă, din Cybertruck se poate ieși manual în caz de lipsă de energie, conform manualului de utilizare. Deocamdată modelul nu are sistemul de condus semi automatizat Full Self-Driving.

Vezi și: (video) Tesla Cybertruck face un tur prin Europa. O oprire a avut loc și la București

Cmentariile sunt închise