(video) Un G-Class, la un pas de răsturnare! Momentul accidentul din intersecția “securizată” Decebal-Trandafirilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de vineri, spre seară, s-a înregistrat un nou accident în intersecția Decebal-Trandarilor, aşa-zis securizată. Momentul accidentului surprins de o cameră de bord a apărut în spaţiul online mai aproape de miezul nopţii.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, fiind înregistrate doar pagube materiale, cât şi sperieturi, unele destul de zdravene. La volanul celor două maşini implicate se aflau două şoferiţe.

Cea din G-Class a reuşit ca prin minune să ţină sub un anumit control volanul, evitând la limită o răsturnare, chiar la foarte mare limită. Priviţi cât de mult s-a înclinat pe o parte SUV-ul pătrăţos de generaţie veche şi cât a rămas până la asfalt! O singură greşeală sau un volan întors prea tare ar fi asigurat căderea pe lateral şi urmări urâte.

Cam des se ignoră indicatoarele STOP, puse pentru cei care ies de pe str. Sarmizegetusa

VIDEO: facebook.com/igor.frinea

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/