(video) Un alt Porsche 911 GT3 RS în Chișinău. Mașina se livrează cu o husă Made in Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Modelul super sport Porsche 911 GT3 RS de ultimă generație s-a dovedit a fi destul de popular în țara noastră. Chiar mai popular decât generațiile precedente. De când a fost lansat, mai multe exemplare au fost livrate deja în Moldova. Cel mai proaspăt a venit acum câteva zile și a adus înapoi acasă… ceva făcut la noi acasă.

Este vorba despre husa transportatoare, un element de protecție în care este adus orice model Porsche mai special. Conform informațiilor din bazele de date deschise, husa în cauză ar fi produsul companiei S.R.L. CONFEZIONI ANDREA MDV, o filială a Confezioni Andrea Covercar din Italia.

Firma activează în Soroca din 2014, are circa 600 de angajați și este singura ce indică expres că se ocupă de confecționarea huselor exterioare de unică folosință pentru sectorul automotive.

VIDEO: facebook.com/roman123333

Cît privește mașina, amintim că modelul este propulsat de un benzinar boxer aspirat natural de 4.0 litri care produce 525 CP şi 465 Nm, suficient pentru a fi capabil de 0-100 km/h în 3.2 secunde și o viteză maximă de 296 km/h. Motorul îi este cuplat la o cutie PDK cu şapte trepte fulgerător de rapidă, în timp ce tracţiunea este pe puntea din spate, aceasta fiind şi directoare.

Şi iese în evidenţă nu doar aripa masivă posterioară cu sistem DRS integrat, ci şi o serie de elemente personalizate. Printre acestea se numără, în cazul acestui exemplar, vopseaua custom în combinație cu un pachet Weissach opțional, inclusiv cu jante roșii din magneziu forjat! Specificația este practic similară cu mașina prezentată de Porsche la momentul premierei din august 2022.

Prețul de start al modelului în Republica Moldova este de 251.500 de euro, însă cu dotările suplimentare incluse ar costa peste 300.000!

Cmentariile sunt închise